zaterdag 15 december 2018

Allerlei

Beste ouders,

Ik ben volop aan het observeren voor het komende oudercontact in januari. Bij het puzzelen zoek ik  naar het juiste niveau van uw kleuter. Sommigen hebben reeds een heel ander niveau dan waar ze vorig jaar eindigden. Daarom wacht ik nog even met een puzzelrupsje mee te geven tot ik duidelijk hun laatste niveau ken. Het kan zijn dat een kleuter thuis een puzzel van meer stukken kan maken. Dit kan liggen aan het feit dat hij/zij deze puzzel reeds meermaals maakte (bv Bumba) en ook dat er thuis minder prikkels zijn dan in een kleuterklas.

Ik gaf de laarsjes mee om te kijken of ze nog goed genoeg passen. Vanaf nu wordt het wat kouder. U mag gerust een dikke kous (savatje) meegeven indien ze nog wat te groot zijn. Zo heeft uw kleuter geen koude voetjes. Tijdens de middag speeltijd doen we nooit de laarzen aan omdat deze te lang duurt. Enkel in de korte speeltijden doen we ze aan. Indien u over winterlaarsjes beschikt, mag u deze ook meegeven in de plaats. Indien u ze nodig heeft voor een weekend, kom ze gerust halen !

Veel ouders stelden de vraag "Eet mijn kindje goed op school ?" Ik ging dit eens na en ze zeiden me dat iedereen flink at ! Wanneer dit eens anders is, zullen ze het aan mij melden.

Kwek kwek,

Juf Elke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten